Warsztaty w Baccaro – zdrowe kasze.


5 listopada prowadziłam warsztaty we wspaniałym miejscu – Baccaro, jest to studio kulinarne w którym każdy czuje się jak w domu, na luzie a jednocześnie jak gość bo “opieka” jest niezwykle miła, ale jednocześnie nie narzucająca się, jednym słowem – pełen profesjonalizm 🙂

Dla tych którzy nie byli, mam kilka zdjęć i filmiki oraz informację, że 4 grudnia będziecie mogli znów mnie tam spotkać, tym razem tematem będą zdrowe słodycze i najprawdopodobniej 18 grudnia wegańskie Święta 🙂

Zaczynamy 🙂p1020191

dsc_0027_30816455315_o

Naleśniki z kaszy gryczanejdsc_0033_30181508263_o

dsc_0075_30699497252_o

dsc_0081_30816452295_o

dsc_0095_30699492782_o

dsc_0119_30699486102_o

I filmik krótki 🙂

 

dsc_0136_30699483942_o

Deser z kaszy jaglanejdsc_0167_30779931636_o

dsc_0193_30181495783_o

dsc_0206_30779924056_o

Sałatka z kaszy bulgur z hummusemdsc_0239_30728218841_o

dsc_0240_30515414300_o

dsc_0302_30728210241_o

dsc_0324_30699446542_o

Kluski z kaszy jaglanejdsc_0341_30728196631_o

dsc_0360_30816429165_o

dsc_0374_30181467943_o

Zielony sos do klusekdsc_0427_30515365480_o

Gryczotto z boczniakamidsc_0409_30515372100_o

I ostatnia najbardziej apetyczna część, jedzenie 🙂dsc_0457_30779863316_o

dsc_0460_30515356420_o

p1020217

p1020218

p1020224

p1020226

I krótki filmik 🙂

Część zdjęć zrobiła Małgosia Ścieszko, bardzo dziękuję :*

print
Previous Czy picie wody jest naprawdę dla nas takie ważne?
Next Curry z ciecierzycą, szpinakiem i ziemniakami

No Comment

Leave a reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *