Fotorelacja z warsztatów

Chciałam Wam dzisiaj pokazać zdjęcia z fantastycznymi dziewczynami w łódzkiej Tubajce. Dziewczyny dziękuję Wam za ten czas, bawiłam się świetnie!

Zawijamy spring rolls’y

IMG_8923

IMG_8922

IMG_8924

IMG_8926

IMG_8928

IMG_8930

Mieszamy mus czekoladowy z aquafabą 🙂

IMG_8932

Odpoczynek należy się każdemu 🙂

IMG_8934

Skrobanie blendera z najpyszniejszego sosu orzechowego do spring rolls’ów 🙂

IMG_8935

Kroimy!

IMG_8939

Rozdrabniamy tofu na pulpety z marchewką i groszkiem.

IMG_8942

IMG_8946

IMG_8947

Blenduję zupę największym blenderem jaki był dostępny 😉

IMG_8950

IMG_8951

Hummus z granatem, w tle spring rollsy

IMG_8952

I najlepsza część warsztatów, degustacja 😀

IMG_8958

IMG_8959

IMG_8960

IMG_8963

Ekipa warsztatowa 🙂

IMG_8966

IMG_8969

Dziękuję i do zobaczenia 20 maja! Zapraszam.

print

Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *