Miesiąc zielonych koktajli

 

 

Luty na moim kanale na YouTube będzie miesiącem zielonych koktajli. Codziennie nowy koktajl i nowy film 🙂

 

 

 

 

 

Zobacz mój filmik wprowadzający i zaubskrybuj kanał na YT!

 

1 dzień – banany, pomarańcza, sałata rzymska:

 

2 dzień – jarmuż, gruszki, mięta:

 

3 dzień – jarmuż, imbir, limonka, sok pomidorowy:

 

4 dzień – jarmuż, koperek, czosnek, limonka, sok pomidorowy, sól:

 

5 dzień – koperek i mango:

 

6 dzień – jarmuż, sałata rzymska, natka pietruszki, bazylia, szpinak, sok z limonki, banany:

 

7 dzień – seler naciowy, gruszka, jarmuż, cukinia, liście rzodkiewki, limonka:

 

8 dzień – szpinak, jabłko, banan, limonka:

 

9 dzień – szpinak, kiwi, banan, pak choi:

 

10 dzień – migdały, daktyle, szpinak, sałata rzymska:

 

11 dzień – szpinak mrożony, gruszka, awokado, imbir:

 

12 dzień – banany, seler naciowy, kiwi:

 

13 dzień – jarmuż, jabłko, imbir, limonka, szpinak – na post dr Dąbrowskiej:

 

14 dzień – burak, jabłko, natka pietruszki, cytryna:

 

15 dzień – seler naciowy, rukola, awokado, bazylia, cytryna:

 

16 dzień – jabłko, ogórek, szpinak, natka pietruszki, cytryna:

 

17 dzień – brokuł, kiwi, ogórek:

 

18 dzień – kiełki słonecznika, banan, szpinak, jabłko:

 

19 dzień: sałata, melon:

 

20 dzień – papryka, koperek, bazylia, seler naciowy, szpinak, lubczyk, sok pomidorowy:

 

21 dzień – banany, młody jęczmień sproszkowany:

 

22 dzień – szpinak, jabłko, banan:

 

 

23 dzień – mięta, ogórek, szpinak:

 

 

24 dzień – imbir, szpinak, pomarańcz:

 

25 dzień – jarmuż, sałata rzymska, ananas, banany:

 

26 dzień – bazylia, oliwki, ogórek, czosnek, jarmuż, rozmaryn, limonka, sól, sok pomidorowy:

 

27 dzień – natka pietruszki, szpinak, banany, marchewka, ananas:

 

28 dzień – pomarańcz, jarmuż, banany, cynamon, płatki owsiane

 

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapiszZapiszZapisz

ZapiszZapisz

ZapiszZapisz

print

Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *