Previous Bezglutenowe pancakes z quinoa
Next Afrykańska zupa ziemniaczana z masłem orzechowym

3 komentarze

  1. Kamila
    12 kwietnia 2018
    Odpowiedz

    Wow!:) ..faktycznie w smaku przypomina to “tradycyjne”??:) Ojj, byłoby fajnie ten smak sobie w zdrowy sposób przypomnieć:) ..ale czy ja dobrze usłyszałam, że to ma być rafinowany olej kokosowy? ..może po to, by nie pachniało kokosem…;)
    Pozdrawiam cieplutko:)

    • ZakręcOna
      12 kwietnia 2018
      Odpowiedz

      O ile pamiętam smak masła to dla mnie bardzo podobne 🙂
      Tak, rafinowany olej. No chyba że chcesz kokosowe masło 🙂

  2. Kamila
    12 kwietnia 2018
    Odpowiedz

    🙂 faktycznie, można zrobić też takie o smaku kokosa 🙂
    Dziękuję za pomysł!!! Brakowało mi czasami takiego masła na pieczywie pod dżem;) a teraz to można będzie zaskoczyć “tradycjonalistów maślanych”;))) hihi:)))
    Wszystkiego Dobrego dla Ciebie! 🙂

Leave a reply

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *