Wow!:) ..faktycznie w smaku przypomina to “tradycyjne”??:) Ojj, byłoby fajnie ten smak sobie w zdrowy sposób przypomnieć:) ..ale czy ja dobrze usłyszałam, że to ma być rafinowany olej kokosowy? ..może po to, by nie pachniało kokosem…;)
Pozdrawiam cieplutko:)
🙂 faktycznie, można zrobić też takie o smaku kokosa 🙂
Dziękuję za pomysł!!! Brakowało mi czasami takiego masła na pieczywie pod dżem;) a teraz to można będzie zaskoczyć “tradycjonalistów maślanych”;))) hihi:)))
Wszystkiego Dobrego dla Ciebie! 🙂
Strona dla szukających inspiracji w kuchni roślinnej.
Gdy nie masz czasu lub nie lubisz gotować możesz zakupić gotowe zestawy obiadowe wegańskie lub postne.
Znajdziesz również przepisy na pyszne, łatwe do przygotowania potrawy oraz porady dotyczące roślinnego odżywiania i zdrowia i sprzętu niezbędnego w kuchni.
Kategorie postów
Zobacz mój e-book z przepisami na 42 zupy na post dr Dąbrowskiej
Wow!:) ..faktycznie w smaku przypomina to “tradycyjne”??:) Ojj, byłoby fajnie ten smak sobie w zdrowy sposób przypomnieć:) ..ale czy ja dobrze usłyszałam, że to ma być rafinowany olej kokosowy? ..może po to, by nie pachniało kokosem…;)
Pozdrawiam cieplutko:)
O ile pamiętam smak masła to dla mnie bardzo podobne 🙂
Tak, rafinowany olej. No chyba że chcesz kokosowe masło 🙂
🙂 faktycznie, można zrobić też takie o smaku kokosa 🙂
Dziękuję za pomysł!!! Brakowało mi czasami takiego masła na pieczywie pod dżem;) a teraz to można będzie zaskoczyć “tradycjonalistów maślanych”;))) hihi:)))
Wszystkiego Dobrego dla Ciebie! 🙂