Co weganie jedzą w pracy na śniadanie?

Ja już jestem po śniadaniu, a Wy? 🙂

Na pierwsze były kanapki z chleba razowego z domowy wegańskim serkiem topionym a la pasta skwarkowa (napiszę o nim później), do tego kotlet buraczano – ziemniaczany, pomidory i ogórek.

Na lunch naszykowałam wczoraj (do zrobienia w ciągu 15 minut) sałatkę z makaronem – drobne kolanka – z rukolą, czarnymi oliwkami i suszonym pomidorami z odrobiną własnego oleju lnianego. Sałatka jest syta i jej przygotowanie nie przysporzy nikomu problemu 🙂

Smacznego!!!

print
Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *