Dzisiaj dzień 4 i nadal super! Bolało mnie przez jakiś czas ucho ale już mi przeszło 🙂 Znów pól dnia spędziłam w samochodzie poza domem więc z jedzeniem było kiepsko, ale nadal czuję się dobrze.

Na śniadanie zjadłam surówkę z kapusty pekińskiej, roszponki, ogórka, marchewki.

IMG_0470

Później, do godziny 17 byłam na wodzie i soku pomidorowym oraz musie z 1 jabłka.

Na obiad zjadłam gulasz warzywny z cukinii, papryki,selera naciowego, marchwi, cebuli i pomidorowego soku, całość była przyprawiona ziołami prowansalskimi, solą i pieprzem.

IMG_0474

Na kolację zjadłam 2 ogórki gruntowe, 2 małosolne i 1 paprykę czerwoną.

Smacznego!!!

print

Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Jeden komentarz

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *