Co weganie jedzą w pracy na śniadanie?

Pisałam kiedyś o jedzeniu które zabieram do pracy, stwierdziłam, że czas odkurzyć temat bo często pytacie o to 🙂

Nie będą to artystyczne, stylizowane zdjęcia, ponieważ do pracy nie zabieram aparatu fotograficznego, ale mam ze sobą telefon i na “żywo” będę pokazywała co w mojej “śniadaniówce” się znalazło 🙂 Mam nadzieję, że zainspirują Was moje wpisy 🙂

Zazwyczaj od rana w pracy jem owoce, a pierwszego (banana) zjadam w drodze.

Dzisiaj mam “zdobyte” w promocyjnej cenie: mango i kaki (uwielbiam).

Oprócz tego: kawałek pasztetu słonecznikowego, swoje pomidory i ogórka, kilka kromek białego (o zgrozo 😉 ) pieczywa i na obiad gotowany ryż jaśminowy z pieczoną dynią.

A jakbym miała ochotę “zgrzeszyć” mam czekoladowe masło orzechowe.

Wszystko bardzo proste i smaczne. Oczywiście niekoniecznie zjem to wszystko, ale w razie czego schowam do lodówki i zostanie na jutro 🙂

 

 Smacznego w pracy i nie tylko!!!

print
Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *