Pasztet z koperkowej pasztetowej

Ostatnio chciałam zrobić powtórkę z pysznej koperkowej pasztetowej, ale za krótko gotowałam soczewicę i już po zrobieniu wg tego przepisu wydawało mi się że trochę surowizną czuć, dlatego włożyłam cały pasztet (zrobiłam w silikonowej formie a nie w szklance) do zimnego piekarnika, ustawiłam temperaturę na 150 stopni i piekłam przez 30 minut.

Wyszedł z tego bardzo pyszny, twardy pasztet, świetnie smakujący z chrzanem i warzywami.
Obie wersje mi bardzo smakują i obie będę robiła 🙂

Smacznego!!!

print
Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *