Co weganie jedzą w pracy na śniadanie?

Dzisiaj bazuję prawie całkowicie na gotowcach, bo niestety nie miałam kiedy naszykować w domu.

Na I śniadanie:
2 bułki z domowym czekoladowym masłem orzechowym na to plastry banana.


Na obiad:
Kasza kuskus z rodzynkami, mieszanką sałat i odrobiną oleju słonecznikowego, przyprawione będą  solą 🙂

Na przekąskę mam jeszcze owoc kaki i precla.

Jak sami widzicie, nawet jak nie macie kiedy w domu zrobić jedzenia, w sklepach zawsze znajdzie się coś z czego możecie “wyczarować” śniadanie w pracy 🙂

Smacznego w pracy i nie tylko 😉

print

Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *