Co weganie jedzą w pracy na śniadanie?

Ostatnio, nie mam kiedy pisać, ale tak na szybko zrobiłam telefonem zdjęcie swojego dzisiejszego jedzenia, może kogoś zainspiruje 😉

Dzisiaj mam sporo swoich ostatnich pomidorów (dojrzewających w kartonach), oprócz tego jabłka i owoc kaki. Trafił mi się również kawałek bananowca (wg tego przepisu), bo koleżanka zrobiła 🙂
Udało mi się również wczoraj wieczorem zrobić sobie szybkie sushi bo na obiad był ryż, którego jak zwykle było za dużo i trzeba było jakoś zagospodarować resztę. Sushi kocham 🙂 Tym razem zrobiłam z ogórkiem, awokado, zieloną papryką i kapustą pekińską czyli tym co akurat miałam 😉 Nie bójcie się robić sushi, jest naprawdę łatwe w przygotowaniu, ja nie używam żadnych mat do niego, wszystko robię ręcznie 🙂

Smacznego w pracy i nie tylko!!!

print
Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 692

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *