Jedzenie do pracy

Dzisiaj krótko i zwięźlę. W pracy króluje sushi 🙂 Pyszne, wegańskie, proste ale pełne smaku.

Sushi było z rozgotowanym ryżem basmati (innego nie miałam) skropionym octem i sosem sojowym, rukolą, baby szpinakiem, ogórkiem zielonym i cebulką pokrojoną w piórka. Po pokrojeniu obtoczyłam w sezamie.

Do tego trochę wczorajszej sałatki z makaronem i fasolą (opiszę ją jutro 😉 ), migdały, jabłko i 2 banany.

Chyba mi wystarczy 🙂

Ps. zdjęcia na gorąco z pracy robione telefonem.

print

Podziel się swoją opinią
Edyta Stępczyńska
Edyta Stępczyńska

Szefowa kuchni, weganka, blogerka. Autorka "Wegańskiej Kuchni Polskiej".

Artykuły: 690

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *